Akcija! Prstana belo zlato "2x prstni odtis" zanjo in zanj Večji pogled

Prstana belo zlato "2x prstni odtis" zanjo in zanj

1651

Nov

Prstana iz belega zlata "2x prstni odtis" zanjo in zanj. Primeren za zaroko, poroko... ročno izdelan, pri zlatarju v Sloveniji.

Izdelana bosta po naročilu posebej zate. Cena je za oba prstana!

Rok dobave: 7 do 10 delovnih dni

BREZPLAČNA POŠTNINA! (VEČ PREBERI V OPISU SPODAJ!)

Več podatkov

1 Izdelek

Izdelek je na zalogi

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

990,00 €

1 200,00 €

-210,00 €

Več podatkov

Material: Zlato 585/000 (14k)

Širina prstana:

ženski: 4 mm

moški: 5 mm

Prstni odtis lahko naredimo na zunanji ali notranji strani prstana!

Kako narediti:

Naredita prstni odtis na bel list papirja. (lahko z barvo gobico za štampiljke, lahko tudi barvo za roke) Poskusite narest čim bolj čista odtisa, ju slikajte in in nam sliko pošljite na: info@nali.si

Poleg vsakega odtisa napiši kateri je njen in kateri njegov - oz. kateri odtis želiš na katerem prstanu. ( lahko je njen na njegovem ali njen na njenem...)

Velikosti izdelamo po meri!

Najbolj točna meritev bo,  če se oglasite v vaši najbližnji zlatarni in izmerite velikost. Svetujemo, da naredite meritev za tisti prst, kjer nameravate prstan nositi. (razlika je lahko tudi med levo in desno roko).

NAPAČNA MERITEV OBSEGA PRSTANA NI VKLJUČENA V GARANCIJO!

Primeri meritev:

Velikost ali mere dopiši v opombe pri naročilu (kot kaže slika spodaj), dopiši tudi kje želita prstni odtis - na notranji ali zunanji strani prstanov ali pa nam pošlji svoje želje na mail: info@nali.si.

Ker bosta prstana izdelana posebej za vaju, je možno le naročilo s plačilom v naprej. Lahko z bančnim nakazilom na TRR, s plačilom preko položnice na Pošti ali banki (UPN - univerzalni plačilni nalog) na naš TRR ali s PayPal-om. Za  pomoč ali več informacij nas lahko pokličete ali pišete na info@nali.si.

Dobava: 7 do 10 delovnih dni po prejetem nakazilu.(za nujne primere nas kontaktirajte na mail ali telefon, da se dogovorimo glede hitrejše možnosti izdelave)  željen datum

Vračilo: Ker je izdelek unikat in bo izdelan posebej za vas, ga ni možno vrniti ali zamenjati.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Podobni izdelki