Silk'n Blue aparat za odstranjevanje aken

1151

Nov

Blue je edinstven aparat za domačo uporabo za odstranjevanje aken. Je klinično testiran in priporočen s strani dermatologov. združuje vse 3 potrebne elemente za uspešno odsranjevanje aken in izboljšanje kože: uničuje bakterije, zmanjšuje mozolje in obnavlja kožo.

Prav tako ščiti kožo pred novonastalimi aknami.

GARANCIJA 2 LETI!

Več podatkov

2 Izdelkov

Izdelek je na zalogi.

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

146,99 €

196,99 €

-50,00 €

Več podatkov

Zdravljenje aken z modro svetlobo je optimalna izbira za ljudi, ki se borijo z aknami in je njihova koža mozoljasta, ali za ljudi, ki se enostavno želijo izogniti dnevni negi mozoljaste kože.

Primeren je za otroke od 12 leta dalje in za odrasle.

  

VIDEO - KAKO DELUJE: https://youtu.be/sEAZrVLujcg

Terapevtski sistem z modro svetlobo, kot je aparat Silk’n Blue, omogoča nežno in neinvazivno zdravljenje aknaste kože.

Modra svetloba, ki jo uporabimo pri zdravljenju aken, uniči bakterije, ki se nahajajo v lojnicah in povzročajo nastanek aken.

Aparat Silk’ Blue združuje tehnologijo modre svetlobe in toploto, saj se pri zdravljenju aken lahko uporabi tudi toplota. Če na akne usmerimo modro LED, le-ta uniči bakterije, ki povzročajo nastanek aken. Toplota pa jih suši  in izboljša postopek zdravljenja kože.

Pred uporabo Silk‘n Blue naj bo koža čista, suha in brez pudra, gela ali kreme. Negovalno površino postavite na svojo kožo, LED luč se bo aktivirala samodejno.

Učinkovitost je različna od vsakega posameznika in od pogostosti uporabe. Nega s Silk'n Blue naj bi bila dnevna za vsa okužena mesta za obdobje 2 - 4 mesece.

Za vzdrževanje rezultatov pa samo še 1x na teden ali manj. Najboljše rezultate lahko pričakujete po 3-12 tednih (odvisno od posameznika).

Povprečno izboljšanje mozoljavosti z uporabo Silk‘n BLUE:

Ostale lastnosti:
- medicinski aparat razreda 1
- klinično preskušen, priporočajo ga dermatologi
- tehnologija modre LED svetlobe v kombinaciji z infrardečim toplotnim sevanjem zdravi kožo in preprečuje nastanek aken
- infrardeče toplotno sevanje posuši mozolje in zmanjšuje njihov obseg
- varen in uporab

VEČ O AKNAH:

Akne še zdaleč niso samo najstniški problem. Tudi vse več odraslih žensk ima problematično kožo. Pravzaprav je stanje približno takšno - več kot 80 % vseh najstnikov in do 40 % odraslih žensk trpi zaradi aken ali občasnih izbruhov aken.

Raziskave so pokazale, da je vzrok za akne kopičenje roževinastih celic (keratinocitov), bakterij in maščobe v lojnicah dlačnih mešičkov. 

Na vse skupaj vplivata tudi dednost in hormonsko neravnovesje. Tudi nekateri kozmetični izdelki, katerih osnova so maščobe, so lahko krivci za tvoje mozoljčke. 

In najbolj dovzetni mešički so ravno na obrazu. Seveda niso izvzeti niti tisti na prsih ter zgornjem delu prsnega koša in hrbta.

Mozoljev nikar ne stiskaj. Pri tem lahko namreč bakterije prodrejo v globlje plasti kože in naredi se brazgotina. Mozoljček zato pusti pri miru.

Poskrbi za vsakodnevno nežno čiščenje kože (pri tem uporabljaj izdelke, ki ne bodo dražili ali izsuševali tvoje kože, saj bo le ta tako proizvajala še več loja), vsak dan popij dovolj tekočine, pazi na prehrano, zaužij dovolj vitaminov in mineralov, v sončnih dneh pa kožo zaščiti z ustrezno zaščitno kremo pred soncem.

Podobni izdelki

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: