HPL odstranjevalnik dlačic Silk'n Glide UNISEX

702

Nov

Silk'n Glide Unisex - HPL sistem za trajno odstranjevanje dlačic in preprečevanje ponovne rasti dlak po obrazu in vsem telesu. Zagotavlja dolgotrajno gladkost.

Več o izdelku preberite spodaj v opisu.

GARANCIJA 2 LETI!

Save

Save

Več podatkov

Tega izdelka trenutno ni na zalogi.

158,40 €

-55%

351,99 €

Več podatkov

Ima 200.000 svetlobnih impulzov. Učinkovita in znanstveno dokazana rešitev s patentirano tehnologijo HPL™, ki trajno odstranjuje in  preprečuje ponovno rast dlak po obrazu in telesu. Nežni svetlobni impulzi ohranjajo svileno gladko kožo.

Silk'n Glide Unisex je namenjen za ženske in moške. Zato je temu aparatu priložena tudi posebna Silk'n dezinfekcijska enota, ki uniči bakterije in s tem zagotavlja varno in higiensko uporabo dveh ali več uporabnikov.

Več o dezinfekcijski enoti lahko preberete tukaj>>> http://nali.si/osebna-nega-in-nega-las/1185-silk-n-dezinfekcija.html

Prilagojen je za varno in udobno domačo uporabo. Je hiter, nežen do kože in zagotavlja trajno zmanjšanje dlak.

Ima nastavljivo hitrost pulzov.

Lahko ga uporabljate na dva načina: pulzi in drsenje. Pulzna uporaba je primerna za višje ravni energije in kadar želite aparat uporabiti samo na določenih mestih. Drsenje pa je primerno za nijžje jakosti in kadar se vam mudi, takrat z aparatom enostavno samo drsite po koži impulzi pa se samodejno sprožijo vsake 1,5 sekunde.

Primeren je za različne vrste dlak in kože, tudi za temnejše odtenke kože in celo svetlo blod, sive in rdeče dlake.

Uporaba za: noge, roke, pazduhe, trebuh, hrbet, bikini predel in obraz.

Pri Silk’nGlide™ je varnost na prvem mestu.

HPL™ tehnologija v Silk’nGlide™ - Vrhunska varnost pri nizkih ravneh energije. Tehnologija Home PulsedLight™ lahko doseže dolgoročne rezultate pri odstranjevanju dlačic z le delcem ravni energije, ki se uporablja pri ostalih napravah za odstranjevanje dlačic s pomočjo svetlobe. Nizka raven energije, ki jo uporablja Silk’nGlide™, zmanjšuje možnost povzročitve škodljivih posledic ali zapletov in prispeva k vaši splošni varnosti.

Silk’nGlide™ varuje vašo kožo

Samodejno zaznava barvo kože. 5 ravni energije. Varna uporaba tudi po sončenju (1.raven energije).

Odstranjevanje dlačic s pomočjo svetlobe ni primerno za naravno temnejše tipe kože ali za ogorelo kožo. Naprava Silk’nGlide™ je opremljena s senzorjem za barvo kože, ki je zasnovan tako, da meri barvo polti na površini, ki jo tretirate, in omogoča uporabo le na primerni polti. Ta edinstvena varnostna funkcija vam ne bo dopustila tretiranja, kjer je vaša polt pretemna ali preveč osončena.

NEGOVALNA POVRŠINA v velikosti 3 cm², skozi katero potujejo svetlobni impulzi, je pomaknjena v notranjost naprave. To omogoča napravi Glide™, da ščiti vašo kožo, saj ni neposrednega stika med negovalno površino in kožo.

Priporočen je s strani zdravnikov in dermatologov, odobren s strani FDA. Klinično prizkušen.

VIDEO POGLEJ NA TEJ POVEZAVI:

https://youtu.be/hEhODv58Tts

Brezplačna Silk'n aplikacija vam bo pomagala pri izbiri in urniku tretmajev glede na barvo vaše kože in dlak.
Save

Save

Podobni izdelki