eHPL sistem za odstranjevanje dlak Silk'n INFINITY 400K

Nov

     

Silk'n INFINITY 400K - eHPL najnovejša revolucionarna tehnologija za odstranjevanje dlačic s kombinacijo dveh energij. Za obraz in celo telo. Za ženske in moške. Za vse barve kože! Odstrani tudi svetlo blond, sive in rdeče dlake!

Več o izdelku preberite spodaj v opisu.

Rok dobave: 2-3 dni

GARANCIJA 2 LETI!

Save

Več podatkov

1 Izdelek

Izdelek je na zalogi.

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

269,99 €

339,99 €

-70,00 €

Več podatkov

Silk'n je vodilno podjetje v profesionalnih estetskih napravah za domačo uporabo. Naši izdelki so izdelani z namenom, da bi vam olajšali življenje in poskrbeli za udobje.

Naša filozofija je, da tudi v vaš dom prinesemo napredno tehnologijo, ki se uporablja v profesionalnih kozmetičnih salonih in ordinacijah.

Še več, Silk'n združuje preizkušeno znanost z izjemnimi rezultati in stalno lansira nove revolucionarne izdelke, v različnih kategorijah lepote, kot so: odstranjevanje dlak, nega las, nega obraza, čiščenje obraza, zobozdravstvena nega, nega telesa, nega stopal in lepotni pripomočki.

Uspešni tretmaji, ki so bili že več let uporabljeni samo v estetskih klinikah, so zdaj na voljo za domačo uporabo s Silk'naparati.

Silk'n je začel razvijati prvi aparat za trajno odstranjevanje dlak pred več kot desetletjem in od takrat uporablja Silk‘n aparate že več kot milijon uporabnikov po vsem svetu!

Naše znanstveno osebje, skupine strokovnjakov za kozmetiko, vsak dan razvijajo nove ideje in širijo nabor izdelkov v različnih kategorijah.

SILK'N INFINITY 400K

Silk'nInfinity temelji na najnovejših napredkih, še nikoli prej predstavljenih, v napravah za odstranjevanje dlačic za domačo uporabo. Z njegovim visokim številom svetlobnih impulzov - kar 400.000, vam nudi doživljenjske tretmaje odstranjevanja dlačic. Posebej je izdelan za uporabo na vseh barvah kože in skoraj vseh barvah dlak. Zdaj lahko tretirate tudi zelo temne tone kože! Najboljša novica pa je, da ta naprava prinaša novo in edinstveno tehnologijo: eHPL ™. Odstranjevanje dlačic bo še bolj učinkovito, saj naprava odpre pore in omogoča optični prodor globlje v dlačni folikel.

Idealen je za neizkušene uporabnike.

V povezavi s Silk'n aplikacijo vam bo aparat predlagal katero jakost uporabite glede na vašo barvo kože in dlak. Hkrati vam bo svetoval potek tretmajev in vas na vašem telefonu tudi opomnil, ko bo čas za novi tretma.

Najnovejša eHPL™ tehnologija za dolgotrajno ali trajno odstranjevanje dlačic s 400.000 svetlobnimi pulzi - brez dodatnih stroškov in dodatnih žarnic.

Prilagojen za varno domačo uporabo za ženske in moške. Nič več vsakodnevnega britja, depiliranja, vraščenih dlačic, razdražene kože, mozoljev... Samo še gladka, mehka koža.

2x hitrejši* – za celo telo v manj kot 20 minutah. Je majhen in izredno lahek ter čisto enostaven za uporabo.

Drsno in pulzno delovanje.

Drsno: za takrat, ko tretiramo večje predele kot so roke, noge, hrbet ali se nam mudi in pri višjih jakostih - aparat bo sam sprožil svetlobni pulz vsako sekundo, vi pa samo držite gumb in drsite po koži.

Pulzno, ko želimo določen predel bolj natančno tretirati. (recimo bikini, brčice...). Takrat aparat premikamo po koži kjer želimo in vsakič sprožimo pulz s pritiskom na gumb.

Uporaba za celo telo (roke, noge, bikini, pazduhe, hrbet - tudi moški, prsa- tudi moški, trebuh) in ženski obraz.

Kombinacija dveh energij:

Galvanska energija - odpre pore in optična energija - z nežnimi svetlobnimi pulzi enostavno doseže korenine dlak in prepreči ponovno rast.

 

Edini in popolnoma varen za uporabo za vse barve kože – tudi zelo temno.

 

Poleg temnih, bo odstranil tudi svetlo blond, celo sive in rdeče dlake!

Varen za kožo - zaradi vgrajenega senzorja za barvo kože in dotik.

Varen za oči - varnostni mehanizem, ki prepreči delovanje, če aparat ni postavljen na kožo.

Brezplačna Silk'n aplikacija za vnos tretmajev. (za IOS in Android), ki vam bo pomagala pri določanju barve vaše kože in naslednjih tretmajev.

Vaš pametni telefon vas bo sam opozoril, ko bo čas za novi tretma.

Omogoča tudi zaklep aparata pred neželeno uporabo.

Edini aparat s katerim lahko nadzirate porabo pulzov preko Bluetooth povezave. Na vašem telefonu boste ves čas spremljali koliko impulzov ste dejansko porabili.


**Po 3-4 opravljenih tretmajih - do 92% manj dlačic.

5 različnih nastavitev svetlobne energije.

Varna uporaba tudi pred in po sončenju - na jakosti 1!

NEGOVALNA POVRŠINA v velikosti 3 cm², skozi katero potujejo svetlobni impulzi, je pomaknjena v notranjost aparata. To omogoča Silk'n Infinity, da ščiti vašo kožo, saj ni neposrednega stika med negovalno površino in kožo.

Brez nadomestnih delov, brez skritih stroškov

Edinstvena in patentirana tehnologija eHPL.

Priporočen je s strani zdravnikov in dermatologov, odobren s strani FDA. Klinično preizkušen.

VIDEO POGLEJ NA TEJ POVEZAVI:


Več lahko prebereš tudi tukaj:

https://silkn.eu/eu/infinity-400000


*dvakrat hitrejši od Silk'novih osnovnih Glide modelov

**Merjeno po tretjem tretmaju na predelu nog ob upoštevanju priporočenega urnika za izvajanje depilacij; rezultati med uporabnicami se lahko razlikujejo.

Učinkovitost odstranjevanja dlak se med posamezniki razlikuje glede na predel telesa, na
katerem ga uporabljate, barvo dlak in način uporabe pripomočka Silk’n Infinity™.

1. Rezultati pri posamezniku so odvisni od vrste dlak in bioloških dejavnikov, ki lahko vplivajo na vzorec rasti dlak. Pri nekaterih
uporabnikih bodo rezultati morda hitrejši ali počasnejši glede na povprečno število tretmajev.
2. Trajne odstranitve dlačic ne morete pričakovati po enem ali dveh tretmajih. Trajanje obdobja mirovanja foliklov dlake je
odvisno tudi od predela telesa.

Save

Podobni izdelki