Silk'n Micropedi - Strglo za stopala

Nov

Micropedi™ - do lepih stopal v nekaj sekundah.

Odstrani trdo kožo in otiščance s pet, stopal ter prstov.

GARANCIJA 2 LETI!

Več o izdelku preberite spodaj v opisu.

Več podatkov

3 Izdelkov

Izdelek je na zalogi.

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

19,99 €

33,99 €

-14,00 €

Več podatkov

Nežno, hitro in enostavno odstrani trdo kožo in otiščance na stopalih.

Je popolnoma varen in izredno učinkovit.

Vodoodporna glava za enostavno čiščenje.

Deluje veliko hitreje, bolj zanesljivo in tudi bolj varno kot klasični kovinski strgalniki. Ker nima rezil, ki bi lahko poškodovali mehko kožo je popolnoma varen za uporabo!

Deluje na baterije, kar pomeni, da ni nadležnih kablov, ki bi se zapletali okoli rok in nog med tem, ko si urejate stopala.

Komplet vsebuje dva valjčka, modrega in rdečega.  (valjčki se lahko dokupijo tudi samostojno) Moder odstrani trdo kožo, rdeč pa je namenjen glajenju oziroma poliranju kože. Tako bodo vaša stopala gladka in zdrava.

Trda koža na nogah je skupek odmrlih in poroženelih celic, ki se nahajajo na povrhnjici kože. Te odmrle celice se najpogosteje nahajajo na peti, pri starejših ljudeh pa tudi na palcih in pod blazinicah prstov. Podplati so precej občutljiv del telesa, ki morajo prenesti veliko naporov v človeškem življenju.

Kdor ima suho kožo po telesu, bo verjetno imel tudi hrapavo kožo na stopalih, ni pa nujno. Pri večini je proces obnavljanja kože na stopalih tako močen, da se pojavi trda koža. Seveda tukaj pripomore tudi neprimerna obutev iz napačnih materialov, kjer koža ne more dihati. Ponekod pa je vzrok le dedni pojav.

Kljub temu, da so naša stopala redko izpostavljena pogledom, je njihova nega zelo pomembna.

Tega se še posebej zavedajo diabetiki, ki morajo zdravju svojih stopal posvetiti posebno pozornost, ostali pa se dostikrat na to spomnimo šele pred poletjem, ko s poletno obutvijo razkrijemo svoja stopala.

Postopek lahko s Silk‘n MicroPedi, naredite kar sami doma in dobili boste izjemne in takojšnje rezultate.

Zelo pomembno je tudi, da trdo kožo, ki jo odstranite, tudi obrusite, saj tako zgladite kožne celice in upočasnite proces hiperkeratoze. Edinstveni mikro mineralni valjčki odstanijo trdo in hrapavo kožov v nekaj sekundah.

Komplet vsebuje dva valjčka, modrega in rdečega.  (valjčki se lahko dokupijo tudi samostojno) Moder odstrani trdo kožo, rdeč pa je namenjen glajenju oziroma poliranju kože. Tako bodo vaša stopala gladka in zdrava.

Podobni izdelki