Silk'n Face Tite + Serum

921

Nov

Ne bi bilo fantastično zavrteti čas nazaj? In imeti spet čvrsto, gladko kožo z manj gub? Silk'nFaceTite ti sedaj to omogoča z revolucionarno tehnologijo pomlajevanja kože in negovalnim serumom, ki vsebuje hialuronsko kislino. 

Več podatkov

1 Izdelek

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

212,49 €

-15%

249,99 €

Več podatkov

Skrivnost leži v revolucionarni tehnologiji HT ™, ki napne kožo obraza, zmanjša gube ter ponovno obnovi kolagen in elastin. Vaša koža se učvrsti, izgleda neverjetno mlajša in žari kot še nikoli! Preizkusite novi FACE TITE! Končno nega in pomlajevanje kože v udobju svojega doma!

Za najboljše rezultate uporabite Silk'n FaceTite skupaj s serumom Silk'n. Neodvisna študija * je pokazala, da lahko v treh tednih po 9 uporabh poveča učinke proti staranju do 66%!

Zakaj Silk‘n Face Tite?

• Revolucionarna HT ™ tehnologija

• Zmanjša gube

• Napenja kožo

• Zmanjša drobne gubice

• Obnavlja kolagen in elastin

• Dvigne in učvrsti obrazne poteze

• Zmanjšuje znake staranja po sončenju in starostne pege

• Čvrsti globlje plasti kože

• Izboljša strukturo in elastičnost kože

Proces obnovi lasten kalogen in elastin ter okrepi kožo v globjih plasteh, zaradi česar je napeta in bolj elastična. Gube in gubice se zmanjšajo, obrazne konture se dvignejo. Sončne  in starostne pege na površini kože postanejo manj vidne, struktura in elastičnost kože izboljša.

ZAKAJ UPORABLJATI SILK'N SERUM?

Silk'n Intenzivni hranilni hialuronski serum vsebuje samo 3 sestavine: najpomembnejša je hialuronska kislina. Hialuronsko kislino sicer najdemo v telesu. Ko postajamo starejši, se količina hialuronske kisline v koži zmanjša. To ima za posledico znake staranja, npr. fine linije, gubice in manj elastičnost kože.

Silk'n Serum sam po sebi vam lahko pomaga ohraniti nekaj te vlage in elastičnosti. Vendar pa da v kombinaciji z uporabo aparat Silk'n FaceTite izredne rezultate.

In to tako: Ena od funkcij aparata Silk'n FaceTite je zvišanje temperature v koži do 43 ° C. To je najbolj optimalna temperatura za doseganje učinka proti staranju, vendar pa tudi odpre pore. Zaradi tega lahko hialuronska kislina precej globlje prodre v kožo. Rezultat je intenzivno nahranjena koža, ki izgleda bolj čvrsta, bolj gladka in bolj živahna.

Nikoli prej je bilo mogoče tako popraviti kožo, kar v udobju svojega doma.

Precizna sinergija 3 različnih energij za popolne rezultate

3 viri energije Bi-Polarradiofrekvenčna energija, LED Light Energija in IR toplotna energija združijo moči, da dosežejo in zagotovijo toploto na vseh celičnih plasteh, od povrhnjice pa do osnovno plasti maščobe.

Zunanjost kože segreje do največ 43 ° C, medtem, ko se notranja plast segreje do največ 50 ° C. To stimulira krčenje vlaken v kompleksu kože.

Proces je popolnoma neboleč in enostaven, čutimo le prijetno toploto. Silk'nFaceTite se loteva problema od znotraj. Koža postane vidno napeta, videti boste mlajši in se počutili prenovljene.

Bi-Polar RF energija (razbita bipolarna radio frekvenčna): krepi globlje plasti kože do 4mm.

LED LightEnergy (rdeča LED): uravnava kožo in zagotavlja okrevanje.

IR toplotna energija (infrardeča toplota): izboljša strukturo kože.

PODROČJA TRETIRANJA

1 – Čelo – čvrsti kožo

2 in 3 - levo in desno lice – tretira gubice in gradi volumen

4 - Zgornja ustnica – čvrsti kožo in odpravi gube

5 – Brada in čeljust – čvrsti kožo in oblikuje konture

6 – Vrat – gladi gube

Naša koža začne kazati znake staranja že od 25 leta naprej; kar je naravni, neizogiben proces. Kolagen in elastin, dva pomembna gradnika kože, postopoma postaneta vedno šibkejša in ne moreta več opravljati svoje naloge. Ravno tako se upočasni obnavljanje celic. Proces staranja je še hitrejši zaradi kajenja, pretiranega sončenja in stresa. Mlada, vitalna koža tako postopoma odstopi prostor zgubani, povešeni...

Silk'nova revolucionarna formula sedaj omogoča vidno pomladiti kožo, preprosto in varno v udobju lastnega doma in brez operacij.

Klik tukaj in poglej kako deluje:

https://www.youtube.com/watch?v=2IIRwavmKZo

https://silkn.eu/eu/silkn-facetite-serum

Primeren je za vse tipe kože.

Uporaba za obraz in vrat.

Ni potrebno nikakršno okrevanje.

Uporaba tudi pred ali po sončenju!

Priložen je tudi Slider gel za enostavno uporabo.

Kožo vlaži in omogoča lažje drsenje po koži.

Podobni izdelki