Silk'n ToothWave

1537

Nov


 

ToothWave električna zobna ščetka s patentirano tehnologijo DentalRF ™ za profesionalne rezultate

Garancija: 24 mesecev

Dobava: 2-5 dni

Več preveri spodaj.

Več podatkov

5 Izdelkov

239,20 €

-20%

299,00 €

Več podatkov

Električna zobna ščetka s patentirano tehnologijo DentalRF ™ za profesionalne rezultate


     Čisti in ščiti zobe na molekularni ravni
     1. električna zobna ščetka za odstranitev zobnih oblog
     Do 8 odtenkov bolj belih zob v samo 6 tednih
     70% bolj učinkovito odstrani zobne obloge*
     Odstrani trdovratne madeže z do 79% **
     Zmanjša vnetje dlesni do 72% **
     Klinično dokazano, varno, nežno in učinkovito
     Lahko se uporablja do 2 tedna z enim polnjenjem
     Vodoodporna (IP67): primerna za uporabo pod tušem in v kadi
     Vključuje podstavek za polnjenje in adapter za steno + USB
     Vključuje dve glavi ščetk (ekstra mehke): majhno in veliko


Se ubadate z zobnimi oblogami, obarvanostjo zob, trdovratnimi madeži, zobnim kamnom ali vnetimi dlesnimi?

Si želite bolj bel nasmeh in bolj zdrave dlesni? Odkrijte Silk’s ToothWave!

Revolucionarna električna zobna ščetka, ki naredi veliko več kot katera koli druga zobna ščetka na trgu. Zagotovite si svoj Silk’s ToothWave in nadaljujte s ščetkanjem!

BRONZE AWARD WINNER IN BEST NEW ORAL BEAUTY PRODUCT CATEGORY!Silk'n z veseljem sporoča, da je ToothWave prejel prestižno nagrado na Pure Beauty Awards 2019. Novo lansirana in že izjemno priznana Silk'n Toothwave je prejela bronasto zmago v kategoriji Best New Oral Beauty Product. Pure Beauty Awards je vsakoletna podelitev priznanj najboljšim v kategoriji, kjer se lepotna industrija zbere, da bi prepoznala vodilne na vsakem področju. Nagrade, ki jih podeljujejo že 18. leto, so pritegnile rekordno število prispevkov blagovnih znamk v vseh kategorijah.

WINNER OF HIGHLY COMMENDED NEW ELECTRICAL PRODUCT AWARD!Silk'n z veseljem sporoča, da smo prejeli še eno nagrado za povsem novo Silk'n ToothWave!

Silk'n ToothWave je zdaj ponosna lastnica visoko cenjene nagrade za novi električni izdelek prestižne nagrade "Beauty Awards 2019 with ASOS".

Ta oddaja je postala znana po tem, da združuje industrijo, potrošnike in znane osebnosti za vsakoletno praznovanje najboljših v lepotnem svetu. Oddanih je bilo več kot 250.000 glasov in skoraj 1000 gostov se je v centru HAC zbralo v večeru bleščic in glamurja, ki ga je gostila Caroline Flack.

DENTALRF ™ TEHNOLOGIJA:
KLINIČNO PREVERJENO IN PATENTIRANO

Silk’s ToothWave ni le običajna električna zobna ščetka. V bistvu se rezultati, doseženi s to napravo, bistveno razlikujejo od katere koli druge zobne ščetke, ki ste jo kdaj videli. Skrivnost ToothWave je nova, klinično preverjena, patentirana in varna tehnologija DentalRF ™.

Lahko zagotovi celo rezultate, ki so podobni rezultatom zobnega higienika. Pridobite rezultate, ki jih do zdaj z nobeno drugo zobno ščetko niste dosegli!

ToothWave se osredotoča na izboljšanje vašega splošnega zdravja zob, pa tudi videza vaših zob. Je rezultat številnih testov na različnih vrstah zob.

Dr. J. Kempler - doktor medicine iz zobozdravstva: "Po 3 mesecih uporabe ToothWave vsak dan, lahko odločilno ugotovim, da je pri beljenju / spremembi odtenka opaziti vsaj 2-3 stopnje, dramatičen vpliv tudi pri odstranjevanju obstoječega zobnega kamna in pri preprečevanju nalaganja novih oblog. Zelo impresivno. "

KAKO DELUJE?

Sčasoma in z vsakodnevno uporabo vam lahko Silk’s ToothWave zagotovi izjemno izboljšano ustno higieno. Ne samo da odstranjuje zobne obloge, ampak za razliko od drugih običajnih električnih ali ročnih zobnih ščetk odstranjuje tudi razbarvanje zob, trdovratne madeže in celo zobni kamen (tartar)! Poleg tega zmanjšuje vnetje dlesni in zagotavlja bolj zdrave dlesni. To je vse mogoče zaradi revolucionarne tehnologije DentalRF ™.

Tehnologija DentalRF ™ deluje tako, da na površino vsakega zoba pošlje radiofrekvenčno valovanje, sestavljeno iz napolnjenih molekul, celo doseže pod dlesni. Te molekule destabilizirajo močne vezi, ki povezujejo nečistoče z molekulo na površini zoba, dokler se ne odtrgajo in izperejo. Molekule nečistoče nadomestijo nove, neškodljive molekule vode in zobne paste in ustvarijo močan zaščitni sloj.

Zob bo zaščiten pred novimi nečistočami in jim preprečil ponovno pritrjevanje. Opazili boste, da zobje ostanejo čisti in gladki dlje časa.

VIDEO KAKO DELUJE: KLIK TUKAJ

INOVATIVNE GLAVE ŠČETKE

Glava ščetke je inovativna posebnost Silk'n ToothWave. Vsebuje dve elektrodi in silikonski trak, ki leži vmes. Radiofrekvenčni valovi se premikajo med obema elektrodama, silikonski trak sili valove, da dosežejo zobno površino.

Za zagotovitev dolgoživosti zob je pomembno, da jih pravilno očistite in vzdržujete zobno sklenino in njihovo naravno zaščitno plast. ToothWave je zasnovan tako, da lahko počne oboje.

Medtem ko tehnologija DentalRF ™ opravlja vse naporne naloge in varno odstranjuje najtrše nečistoče s površine zob, so glave ščetk na voljo samo z neabrazivnimi, mehkimi ali ekstra mehkimi ščetinami. Te ščetine pometajo vse ohlapne nečistoče, ne da bi pri tem poškodovale zobno sklenino. Tako preprečijo tudi občutljivost in bolečino.

Za lažjo uporabo sta v embalaži dve glavi ščetk (zelo mehki): majhna in velika. Nove nadomestne glave ščetk se prodajajo posebej. ToothWave lahko uporabljate s katero koli zobno pasto in vam ni treba prilagajati svoje zobne rutine. Ščetkajte zobe dvakrat na dan vsaj 2 minuti.

NEPRIMERLJIVI REZULTATI

Silk’s ToothWave prinaša neprimerljive rezultate čiščenja zob doma. Primerljivi so pa z rezultati zobnega higienika.

Po 1 mesecu boste opazili splošno zmanjšanje razbarvanja, zmanjšanje trdovratnih madežev, manj zobnih oblog in zmanjšanje vnetja dlesni. Po dveh mesecih bodo rezultati še bolj presenetljivi; jasno boste videli, da so vaši zobje postali veliko čistejši, bolj beli in svetlejši. Stavimo, da bo tudi vaš zobozdravnik s temi rezultati zadovoljen!

PRED UPORABO TOOTHWAVE

PO UPORABI TOOTHWAVE

UPORABA Z 1 POLNJENJEM: DO 2 TEDNA

Z enim polnim polnjenjem in ob redni uporabi (dvakrat na dan 2 minuti) bo naprava delovala do 2 tedna.


3 HITROSTI VIBRACIJE

Izbirajte med tremi hitrostmi vibracij (visoka, srednja ali nizka vibracija) ali se odločite za ščetkanje zob brez vibracij. V vseh štirih načinih je aktivna tehnologija DentalRF ™. ToothWave z največjo hitrostjo vibracij (priporočljivo) doseže do 48.000 vibrirajočih gibov na minuto, kar zagotavlja, da se ohlapne nečistoče nežno izperejo.


PAMETNI ČASOVNIK

Silk’s ToothWave je na voljo s pametnim 30-sekundnim časovnikom, ki vas opomni, da se premaknete na naslednji predel zob. Po 2 minutah neprekinjene uporabe se bo naprava samodejno izklopila, kar pomeni konec čiščenja.


VODOODPORNA

Naprava ima IP67, kar pomeni, da je vodoodporna in primerna za uporabo pod tušem ali med kopanjem.


VARNO ZA UPORABO NA ZOBNIH APARATIH in IMPLATANTIH

DentalRF ™ in vibracijska tehnologija sta primerna in varna za uporabo na kovinskih zobnih aparatih, zalivkah, oblogah in vseh drugih vrstah zobnih vsadkov.

* v primerjavi z navadno električno zobno ščetko
** v samo 6 tednih

Podobni izdelki