Silk'n SonicSmile glave ščetk 2kos

1519

Nov

22

Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile ščetke.

V kompletu sta 2 ščetki za Silk'n SonicSmile ali Silk'n SonicSmile Deluxe.

Več preberi spodaj.

Več podatkov

2 Izdelkov

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

10,99 €

Več podatkov

Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile ščetke.

Inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi. Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu. Pametne funkcije ščetke SonicSmile in SonicSmile Deluxe spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!

UGODNE DODATNE ŠČETKE

SonicSmile in SonicSmile Deluxe uporabljata glave ščetk, ki bledijo. Tako boste vedeli kdaj je čas za njihovo zamenjavo.

Ste opazili, da dodatne ščetke, ki jih najdete v trgovinah, niso ravno poceni? Številne blagovne znamke, ki prodajajo električne zobne ščetke, po navadi prodajajo napravo po nizki ceni, vendar imajo visoko ceno za dodatne glave ščetk. S tem načinom se pri Slk'nu ne strinjamo, saj menimo, da mora biti optimalno čiščenje zob dostopno vsem. Za razliko od mnogih drugih blagovnih znamk na trgu, so glave ščetk Silk'n SonicSmile zelo ugodne, zato nikoli ne boste porabili preveč denarja za te dodatke.

Silk'n SonicSmile - zmagovalka testa v Nemčiji

Podobni izdelki

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: