Silk'n SonicSmile Deluxe

1514

Nov


Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile Deluxe.

Garancija: 24 mesecev

Dobava: 2-5 dni

Več preveri spodaj.Več podatkov

10 Izdelkov

169,99 €

Več podatkov

Za izjemno čiste in bolj bele zobe uporabite Silk'n SonicSmile Deluxe.

Inovativna sonična ščetka bo nežno a učinkovito očistila predele ob dlesnih ter globoko med zobmi. Je učinkovitejša od večine drugih električnih ščetk na trgu. Pametne funkcije ščetke SonicSmile Deluxe spodbujajo zdravje in higieno zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge, naredi dlesni bolj zdrave in zobe vidno bolj bele. Doživite popolno ustno higieno z uporabo najnovejše napredne tehnologije!

REZULTATI TESTA SILK'N SONIC SMILE V NEMČIJI:

 

YOUNEEQ.DE O SILK'N SONICSMILE:

Silk'n SonicSmile je zagotovo primerljiv s Philips Sonicare. Oprema je podobna, učinkovitost čiščenja je prav tako prepričljiva. Z baterijo in ceno je Silk'n zobna ščetka korak naprej:

• Silk'n SonicSmile potrebuje 10 ur manj polnjenja kot Philips Sonicare

• Obe glavi ščetk sta enako kvalitetni. Vendar so dodatne glave ščetk Silk'n SonicSmile cenovno bolj dostopne.

Po našem mnenju je Silk'n SonicSmile ena najboljših električnih zobnih ščetk, ki so na voljo na trgu. Vsekakor lahko tekmuje z drugimi blagovnimi znamkami!

 

ZAKAJ IZBRATI SILK'N SONICSMILE DELUXE?

• Sonična zobna ščetka za čistejše, bolj bele zobe

• Hitri rezultati, pri uporabi vsaj 4 minute na dan

• 31.000 vibrirajočih gibov na minuto

• 5 nastavitev: beljenje, čisto, poliranje, masaža in učenje

• Pametni intervalni časovnik

• Lahko se uporablja do tri tedne z enim polnjenjem

• Vodoodporen (IPX7): primeren za tuširanje in kopanje

• Indikator polnjenja

• Vključuje indukcijski polnilnik in USB adapter

• Vključuje dve glavi ščetk, ki bledijo. Tako boste vedeli kdaj jih je potrebno zamenjati. Dodatne ščetke lahko kupite po ugodni ceni.

• Vključuje dva dvostranska nastavka za čiščenje jezika

• Vključuje ohišje za potovalno polnjenje s kablom Micro USB

 

ELEKTRIČNA ZOBNA ŠČETKA JE BOLJ UČINKOVITA

Silk'n SonicSmile Deluxe zagotavlja odlično ustno higieno in je veliko bolj učinkovita kot ročno ščetkanje, saj optimalno očisti med zobmi in vzdolž dlesni. Sonična zobna ščetka vam zagotavlja bolj zdrave, bolj čiste in bolj bele zobe. Testiranja so pokazala, da to velja za primer, ko uporabljate SonicSmile Deluxe vsaj 4 minute na dan; 2 minuti zjutraj in 2 minuti zvečer.

SonicSmile Deluxe proizvede 31.000 vibrirajočih gibov ščetke na minuto in tako odstrani bistveno več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka, kar povzroči tudi manjše kopičenje zobnega kamna.

Po prvi uporabi bodo vaši zobje že občutno čistejši, svetel bel nasmeh, ki ga vidite v ogledalu, pa dokazuje, da je ščetka SonicSmile Deluxe res prava izbira.

5 NASTAVITEV ZA IZBIRO

Silk'n SonicSmile Deluxe ima pet različnih nastavitev. Bela je za bolj bele zobe in zmanjšuje obarvanje. Čisto je izjemna nastavitev za odstranjevanje zobnih oblog in je še posebej primerno za občutljive zobe in dlesni. Funkcija poliranja je namenjena za poliranje zob. Masaža daje dlesnim nežno masažo in izboljša zdravje vaših dlesni. In končno, lahko uporabite nastavitev učenje, da se navadite na električno ščetkanje - vibracije zobne ščetke se bodo postopoma povečevale od šibke do močne v prvih 12-ih uporabah. Ne glede na nastavitev, ki jo izberete, SonicSmile Deluxe obljublja odlično čiščenje zob.

PAMETNI INTERVALNI ČASOVNIK

Da bi dosegli najboljše čiščenje, ima Silk'n SonicSmile Deluxe pametni intervalni časovnik. Ta 30-sekundni časovnik vas opozori, kdaj ste končali s ščetkanjem določenega predela ust ter vam sporoči, da je čas za čiščenje naslednjega. Tako poskrbi za enakomerno čiščenje celotnih ust. Po 2 minutah čiščenja, ki jih priporočajo zobozdravniki, se SonicSmile Deluxe samodejno zaustavi, tako da veste, da je čiščenje končano.

DO TRI TEDNE UPORABE Z ENIM SAMIM POLNJENJEM

Večina električnih zobnih ščetk ne traja dolgo z enim samim polnjenjem, kar pomeni, da jih morate nenehno polniti. Silk'n SonicSmile Deluxe traja do 3 tedne z enim polnjenjem, pri uporabi dvakrat na dan po 2 minuti. Zaradi tega je ščetkanje bolj prijetno in veliko bolj priročno za potovanja.

VODOODPORNA

Večina električnih zobnih ščetk ni primerna za tuširanje ali kopanje. Tudi tu se Silk’n SonicSmile Deluxe razlikuje od ostalih. Ta ščetka je izdelana po standardu IPX7 in je zato popolnoma nepremočljiva, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, če jo uporabljate v tušu ali kopeli. Tako lahko vsakodnevno čiščenje končate še hitreje.

POLNJENJE

Silk'n SonicSmile ima tudi indikator polnjenja, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bo prazna in je ne boste mogli uporabljati. Ko je čas, da napolnite krtačo, indikator utripa, da vas opozori. Z uporabo indukcijskega polnilnika na USB-adapter (priložen) lahko preprosto polnite vaš SonicSmile.

UGODNE DODATNE ŠČETKE

SonicSmile uporablja glave ščetk, ki bledijo. Tako boste vedeli kdaj je čas za njihovo zamenjavo.

Ste opazili, da dodatne ščetke, ki jih najdete v trgovinah, niso ravno poceni? Številne blagovne znamke, ki prodajajo električne zobne ščetke, po navadi prodajajo napravo po nizki ceni, vendar imajo visoko ceno za dodatne glave ščetk. S tem načinom se pri Slk'nu ne strinjamo, saj menimo, da mora biti optimalno čiščenje zob dostopno vsem. Za razliko od mnogih drugih blagovnih znamk na trgu, so glave ščetk Silk'n SonicSmile zelo ugodne, zato nikoli ne boste porabili preveč denarja za te dodatke.

DODATNE ŠČETKE NAJDEŠ TUKAJ

ČIŠČENJE JEZIKA

Ali ste vedeli, da je zelo pomembno, da očistite tudi jezik? Čez dan se bakterije in drobci zaradi neravne površine pritrdijo na jezik, kar lahko povzroči težave z zobmi in zadah. Takoj po tem, ko končate s čiščenjem zob, lahko jezik hitreje in učinkoviteje osvežite s čistilcem jezika Silk'n SonicSmile. Ta poseben nastavek za čiščenje ima dve strani: stran s krtačo in stran za strganje. Ne glede na stran, ki jo izberete, zahvaljujoč 31.000 vibracijam na minuto, ki jih naredi zobna ščetka, se bodo pritrjeni drobci na jeziku razbili in bakterije, ki povzročajo neugoden zadah, odstranile z vsakim potegom.

 Natavki za čiščenje jezika se lahko dokupijo dodatno.

Silk'n SonicSmile - zmagovalka testa v Nemčiji

Ta promocija velja samo za nakupe opravljene v obdobju od 01.08.2019 do 30.09.2019.

Kako do vračila kupnine do 60 EUR?

  • Slikajte dokazilo o nakupu/račun, saj ga boste potrebovali ob registraciji.
  • Pojdite na www.silkn.eu/cashback in kliknite Register.
  • Vnesite svoje podatke in naložite dokazilo o nakupu (račun). V eni uri po registraciji boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo.
  • Po odobritvi vam bo organizator promocije vrnil del kupnine.

SPLOŠNA DOLOČILA IN POGOJI PROMOCIJE

Podobni izdelki

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: