Silk'n Lipo

1486

Nov

Silk'n Lipo.

Za ciljno zmanjšanje maščob na »problematičnih« predelih telesa.

Dosezite rezultate brez vadbe ali diet.

Klinično dokazana laserska terapija nizke ravni (LLLT)

Učinkovita električna stimulacija mišic (EMS)

Povzroča izgubo maščobe v maščobnih celicah

Več o izdelku preberite spodaj v opisu.

GARANCIJA 2 LETI!

Save

Savehttps://silkn.eu/cashback

Več podatkov

2 Izdelkov

Izdelek je na zalogi.

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

399,99 €

-20%

499,99 €

Več podatkov

Boj proti nezaželenim maščobam, ki jih ne morete znebiti z vadbo ali dieto? Možno je s Silk'n Lipo! Ta naprava za domačo uporabo uporablja inovativne tehnologije za neboleče zmanjšanje telesne maščobe, brez neprijetnih stranskih učinkov.

KLINIČNE ŠTUDIJE POTRJUJEJO IZJEMNE REZULTATE!

Silk'n Lipo smo testirali v več študijah, ki kažejo odlične rezultate. V neodvisni študiji, ki jo je izvedlo dobro znano klinično preskuševalno središče (SpinControl, Francija), je bila skupina, ki je sestavljala 32 oseb, ki so preizkušali  Silk'n Lipo v obdobju 8 tednov. Med drugim je ugotovljeno, da:
Po štirih tednih uporabe: se 73% oseb strinja, da naprava Silk’n Lipo ustreza njihovim potrebam.
Uporabniki so zadovoljni z varnostjo in enostavnostjo uporabe Silk'n Lipo.
100% jih meni, da pri uporabi ali po tretmajih s Silk'n Lipo, ni bolečine / neprijetnosti.
Dermatolog, ki nadzoruje klinično preskušanje, ocenjuje, da je toleranca Silk'n Lipo odlična v 100% primerov.

V pilotni raziskavi, ki je bila izvedena v Kanadi, je sodelovalo 11 oseb, pri testiranju uporabe Silk'n Lipo v obdobju 4 tednov. Spodaj je prikazan izbor fotografij iz kliničnega preskušanja pred in po uporabi. Rezultati so že zelo obetavni, saj so bili ljudje le na pol poti do priporočenega načrta uporabe:
Zmanjšanje obsega pasu je v povprečju 2,11 cm.
Študija kaže visoko zadovoljstvo uporabnikov z delovanjem naprave, varnostjo naprave in zmanjšanjem obsega pasu.


ZAKAJ SILK'N LIPO?

     Za ciljno zmanjšanje maščob na območjih, ki jih prehrana in vaje včasih ne odpravijo.
     Dosezite rezultate brez vadbe ali prehrane
     Klinično dokazana laserska terapija nizke ravni (LLLT)
     Učinkovita električna stimulacija mišic (EMS)
     Povzroča izgubo maščobe v maščobnih celicah
     Tonira in krepi mišice
     Za uporabo na trebuhu, boku, stegnih, zadnjici in nadlakti
     Vidni rezultati po nekaj uporabah
     Brez bolečin, varno, neinvazivno in brez neprijetnih stranskih učinkov
     Uporabniku prijazna, nosljiva naprava


NEVARNOSTI  LIPOSUKCIJE

»Kako se lahko znebim te maščobe?« Plastični in kozmetični kirurgi slišijo to vprašanje pogosteje kot katero koli drugo. Liposukcija, Cryo Lipo in Smart Lipo so boleče intervencije, ki zahtevajo lokalno ali splošno anestezijo in poleg tega prinašajo določena tveganja. Pomislite na modrice, krvavitve, okužbe in poškodbe živcev. Takšni postopki so zelo dragi, stroški (odvisno od intervencije) pa lahko dosežejo več tisoč evrov. Toda obstaja alternativa!

Boj proti neželeni maščobi BREZ KOZMETIČNIH INTERVENCIJ

Kaj, če bi bilo mogoče zmanjšati trdovratno maščobo, ne da bi bilo treba opraviti medicinsko intervencijo brez bolečin in drugih neželenih učinkov? Kaj, če bi si lahko privoščili cenovno ugodno napravo za domačo uporabo? Možno je s Silk'n Lipo!


SILK'N LIPO, REVOLUCIONARNA NAPRAVA

Silk'n Lipo združuje dve tehnologiji v eni napravi za ciljno zmanjšanje maščob: LLLT in EMS. Obe tehnologiji sta klinično dokazano učinkoviti in varni za uporabo. Silk'n Lipo zmanjšuje trdovratne maščobe, medtem ko hkrati trenira in tonira osnovne mišice. Silk'n Lipo lahko uporabljate na trebuhu, pasu, stegnih, zadnjici in nadlakteh.

LASERSKA TERAPIJA NIZKE RAVNI (LLLT)

Laserska terapija nizke ravni (LLLT) v Silk'n Lipo uporablja laser z določeno valovno dolžino. Ko se nanese na adipocitne celice (maščobne celice), zagotavlja perforacijo membrane maščobnih celic, kar povzroči, da maščobne celice »puščajo«. Sčasoma in z večkratno uporabo so maščobne celice prizadete. Posledica tega je izguba maščobe v tretiranem območju in izguba centimetrov.

LLLT ne boli. Je varna in neinvazivna in nima škodljivih stranskih učinkov. Poleg tega vam med uporabo LLLT ni treba biti pod anestezijo, za razliko od invazivnih postopkov, kot je liposukcija. LLLT je odlična, zanesljiva metoda za zmanjšanje velikosti maščobnih celic.

ELEKTRIČNA STIMULACIJA MIŠIC (EMS)

Da bi olajšali hitro odstranjevanje ekstrahiranih maščobnih kislin iz telesa, Silk'n Lipo združuje LLLT z električno stimulacijo mišic (EMS). EMS temelji na uporabi električnih impulzov skozi elektrode na koži, kar zagotavlja mišično aktivnost na tretiranem območju. Mišična aktivnost prispeva k mišičnemu tonusu, hitrejši prekrvavitvi in limfni aktivnosti. EMS spodbuja telesne procese za odstranjevanje odpadkov, vključno z vsebnostjo maščob, ki izhajajo iz perforiranih maščobnih celic. Tehnologija je klinično testirana in zagotavlja dobre rezultate.

LLLT + EMS = SILK'N LIPO

Obe tehnologiji se popolnoma dopolnjujeta: LLLT zagotavlja, da maščobne kisline izhajajo iz maščobnih celic, EMS pa zagotavlja, da se sproščene maščobne kisline odvajajo iz telesa. Za pomoč pri procesu priporočamo, da pred in po tretmaju pijete dovolj vode.

UPORABA SILK'N LIPO

Pred začetkom uporabe Silk'n Lipo, obvezno napolnite enote.
Namočite blazinice in jih položite na vsako enoto.
Enote povežite med seboj in priloženim pasom ter jih postavite okoli območja, ki ga želite obdelati. Prepričajte se, da so enote v dobrem stiku s kožo in da je pas dobro pritrjen na vaše telo.
Pritisnite gumb ON - laserske diode bodo začele svetiti (rdeče).
Nastavite raven energije EMS s pomočjo gumbov + in -. Uporabite najvišjo raven, pri kateri ki se še vedno počutitite udobno.

Načrt tretmajev
         Vsak odsek "obdelajte" 15 minut.
         Ne uporabljajte več kot trikrat na teden na delih telesa, ki jih želite tretirati.
Pozor: ne uporabljajte Silk'n Lipo na tetovažah. Lasersko svetlobo absorbira temna črnila in lahko povzroči opekline.

Silk'n Lipo ne uporabljajte nikjer blizu srca. Elektrod ne postavljajte na noben del sprednjega prsnega koša (kjer se nahajajo rebra in prsnica) in še posebej ne na dveh velikih pektoralih. Prav tako ga ne uporabljamo na hrbtnem prsnem košu, na glavi, vratu in genitalijah. Ne uporabljajte naprave Silk’n Lipo na območjih, ki so posledica kakršnekoli medicinske motnje. Ne uporabljajte Silk'n Lipo v prisotnosti kovine, bodisi notranje (kovinske sponke, vsadki, zatiči itd.) Bodisi navzven (nakit, piercing itd.). Za podrobnejše informacije preberite varnostni del uporabniškega priročnika.
SILK'N LIPO VIDEO - KLIKNI TUKAJ
Klinično dokazana (67 oseb) laserska terapija nizke ravni (LLLT) - KLINIČNA ŠTUDIJA - KLIKNI TUKAJ
ŠTUDIJA (689 oseb) LLLT tehnologije - KLIKNI TUKAJ
KLINIČNA ŠTUDIJA (LLLT) - KLIK TUKAJ

Save

Save

Podobni izdelki

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: