Silk'n TIGHTRA

1485

Nov

Silk'n TIGHTRA - je prva naprava za žensko intimno dobro počutje, ki jo lahko uporabljate doma z dokazano, varno in učinkovito tehnologijo Bi-Polar RF. Z uporabo Silk'n Tightra boste ponovno pridobili samozavest, svobodo gibanja in spolno zadovoljstvo.

Več preberite spodaj.

GARANCIJA 2 LETI!

(Rok dobave 10-15 delovnih dni)

Save

Savehttps://youtu.be/gPs_ksDs7wo

Več podatkov

1 Izdelek

Izdelek je na zalogi.

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

349,99 €

Več podatkov

Pomaga obnoviti samozavest, nadzor in spolno zadovoljstvo v vašem vsakdanjem življenju
     Deluje z Bi-Polar RF energijo, ki je znana po svojem vplivu na učvrstitvi tkiva, ki vsebuje kolagen.
     Poročali so o izboljšanju spolne funkcije, kar je povečalo užitek
     Poročali so, da izboljša občutek v ženskem intimnem območju
     Pomaga pri preprečevanju blagega uhajanja urina
     Vidni rezultati v samo 4 tednih
     Varno in neboleče
     Je neizvazivna.

Po porodu ali hormonskih spremembah, kot je menopavza, lahko intimni del ženske postane drugačen. Spuščene sramne ustnice, oslabljene stene nožnice, zmanjšan užitek med spolnim odnosom, suhost ali uhajanje urina lahko povzročijo zaskrbljenost in negotovost.

Revolucionarna Silk'n Tightra uporablja klinično preizkušeno in dokazano Bi-Polar radiofrekvenčno energijo, ki lahko ublaži te simptome brez potrebe po operaciji.

Pomaga reševati vaginalne neprijetnosti
BREZ OPERACIJE

Zaradi poroda, staranja ali drugih razlogov, imajo nekatere ženske težave zaradi izgubljene občutljivosti ali spremenjenega videza njihovega intimnega dela. Za nekatere, je težava ali boleče že samo, če oblečejo bolj tesna oblačila, kolesarjijo, razne aktivnosti ali uživanje seksu. Torej je operacija edina rešitev? Silk'n ne misli tako!

Predstavljamo vam Silk‘nTightro - znanstven preboj v intimnem počutje žensk!

Znanstveniki podjetja Silk’n so razvili napravo za domačo uporabo, ki uporablja Bi-Polar RF energijo, ki je dobro znana in klinično dokazana po svojem učinku na tkivo, ki vsebuje kolagen. Bi-Polar RF energija, ki se uporablja v Silk'nTightra, lahko zategne in utrdi notranjo in zunanjo stran vagine, kot tudi mišice medeničnega dna. Ženske, ki so poskušale Silk'nTightro in tudi njihovi partnerji, poročajo tudi o splošnem povečanju spolne funkcije in užitka.

Pogosto so tudi srečnejše in bolj samozavestne z zunanjim videzom svojega intimnega dela.

BI-POLAR RF TEHNOLOGIJA:
KLINIČNO PREVERJENO IN DOKAZANO

Tehnologija Bi-Polar RF že pogosto uporabljajo zdravniki, kot nadomestilo za operacijo. V teh Bi-polarnih RF terapijah, ki jih izvajajo zdravniki, se vaginalno tkivo obnavlja, povečuje se pretok krvi, nastajajo nova elastinska in kolagenska vlakna, zategnejo se mišice medenice, stisnejo sramne ustnice in učvrstijo.

Silk'n je to tehnologijo uspel prevesti v napravo za domačo uporabo: Silk'n Tightra. To pomeni, da vam ni treba več hoditi v drage klinike. Namesto tega lahko uporabite Silk'n Tightra v udobju in zasebnosti svojega doma. Silk'n Tightra je varna in popolnoma neboleča.

Silk'n uporablja tudi Bi-Polar RF energijo v dveh drugih napravah: v Silk'n FaceTite za pomlajevanje obraza, v Silk'n Silhouette za zmanjšanje celulita. Obe napravi sta postali zelo priljubljeni v kratkem času in celo osvojili prestižno nagrado v Franciji (Victoire de la Beauté). Od takrat jih uporablja na tisoče navdušenih žensk po vsem svetu!

VARNA UPORABA

Silk'n Tightra je bila razvita za uporabo doma in vključuje številne pomembne varnostne mehanizme. 16 vgrajenih senzorjev toplote meri temperaturo kože med uporabo, pri čemer mora zagotoviti, da temperatura kože nikoli ne bo presegla 42-43 ° C. Ta mehanizem zagotavlja, da se vaša koža nikoli ne pregreje. Poleg tega je Silk’n Tightra opremljena s senzorjem za dotik, ki zagotavlja, da naprava deluje le, če je v stiku s kožo. Za zaščito zunanjega vaginalnega tkiva pred pregrevanjem se nahaja senzor gibanja, ki bo preprečil segrevanje, ko se vrh Tightre ne premika po koži. Nazadnje je funkcija samodejnega izklopa, ki napravo izklopi po 20 minutah uporabe.

HITRI IN VIDNI REZULTATI

Uporaba Silk'n Tightre je enostavna in traja zelo malo časa. Za doseganje opaznih rezultatov je potrebnih le 8x 20 minutnih sej (4 tedne). Med temi sejami lahko tretirate tako znotraj kot zunaj. Pred uporabo Silk'n Tightra natančno preberite navodila za uporabo.

KAKO PRAVZAPRAV DELUJE?

Silk’n Tightra je zasnovana tako, da ne povzroča nelagodja med uporabo. Njena oblika je primerljiva z lopatico in vsebuje 16 zlatih in kromiranih elektrod. Vseh 16 elektrod je namenjenih za notranjo uporabo, 3 kromirane elektrode pa so namenjene posebej za zunanjo uporabo. Med uporabo boste doživeli le topel občutek.

Pred uporabo je pomembno, da na napravo nanesete priložen Silk’n Intimate Gel. Ta gel zagotavlja prevodnost, ki je potrebna za uporabo Bi-Polar RF energije.


POLNJENJE IN ENOSTAVNO SHRANJEVANJE

S kablom USB in vtičem, ki sta priložena napravi Silk’n Tightra, lahko napravo napolnite na dva načina: z uporabo računalnika ali stenske vtičnice. Ko je naprava popolnoma napolnjena, lahko uporabite Silk'n Tightra 20 minut. Silk’n Tightra je shranjena v lepem kovčku, v katerega lahko napravo enostavno pospravite po vsaki uporabi in priložite dodatno opremo.


SILK'N INTIMNI GEL


Paket, ki vsebuje vašo Silk’n Tightro, vključuje tudi Silk'n Intimate Gel, ki ga je mogoče dokupiti tudi naknadno, ko je ta porabljen.

ALI JE SILK'N TIGHTRA PRIMERNA ZAME?

Če ste ženska med 35. in 60. letom starosti in ste morda opazili, da se na vašem intimnem predelu ne počutite enako kot prej, boste morda razmislili o uporabi Silk'nTightre. Ali zaradi sprememb po rojstvu otroka, zmanjšani elastičnosti in zmanjšani občutljivosti, ali oslabljenih mišic medeničnega dna. Ti znaki se običajno pojavijo pri ženskah, ki so rodile in pri ženskah med in po menopavzi.

Na splošno Silk'nTightre ne smejo uporabljati noseče ženske, doječe matere, moški, otroci, najstniki in device.

NOTRANJA UPORABA

Ta način uporabite za zategovanje vaginalnega tkiva in mišic za izboljšanje spolne aktivnosti. Na vse elektrode nanesite majhno količino Silk'nIntimate Gela. Začnite z nizko energijsko nastavitvijo. Lezite in se udobno sprijaznite s toploto, od tam lahko ponovno pritisnete kontrolni gumb za višjo energijsko raven. Vstavite elektrodo v vagino, kolikor je za vas udobno. Občasno jo obračajte, da ohranite prevodnost. Napravo držite na mestu 20 minut. Po 20 minutah se bo naprava samodejno izklopila.

OPOMBA: Če se pri najvišji nastavitvi počutite neprijetno, prekinite sejo, ponastavite Tightro na nižjo nastavitev in v tem načinu izvedite celotno 20-minutno sejo.

ZUNANJA UPORABA

S tem načinom učvrstite zunanje tkivo za boljši vaginalni videz. Poskrbite, da bo koža okoli vagine obrita, čista in suha. Gumb kratko pritisnite 3-krat. Nanesite majhno količino Silk'nIntimate Gela na 3 kromirane barve elektrod. Lezite in se udobno namestite. Za natančno uporabo lahko uporabite ogledalo. Postavite elektrodo na sramne ustnice in se prepričajte, da so v dobrem stiku s kožo. Napravo premikajte počasi, a trdno čez kožo z linearnimi ali krožnimi gibi. Po 20 minutah se bo naprava samodejno izklopila.

Ena od velikih prednosti Silk'nTightre je, da ni potreben čas za okrevanje in da je brez bolečin. Takoj se boste lahko vrnili k vaši dnevni rutini.

ZA VIDEO - KAKO DELUJE KLIKNI TUKAJ

ZDRAVNIKI PRIPOROČAJO SILK'N TIGHTRO - KLIK TUKAJ

Save

Save

Podobni izdelki