HPL odstranjevalnik dlačic Silk'n MOTION

Motion

Nov

SILK'N MOTION + DARILO LADY SHAVE

Odstranjevanje dlak je lahko nadležno, še posebej, če je depilacija ali voskanje boleče. Silk'n Motion je nov aparat, ki učinkovito in trajno odstrani nezaželene dlake. Brez bolečin! Impulzi svetlobe, ki prihajajo iz tega aparata, hitro odstranijo dlake na telesu ali obrazu. Avtomatske funkcije pa še olajšajo uporabo.

Več podatkov

3 Izdelkov

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

199,99 €

-20%

249,99 €

Več podatkov

ZAKAJ SILK'N MOTION 350.000?

 • Trajna odstranitev dlačic s tehnologijo HPL ™, ki je klinično dokazana in patentirana.
 • Patentirana tehnologija Touch & Glide: odstranite dlačice hitreje zahvaljujoč samodejnemu sistemu svetlobnega impulza.
 • S tremi senzorji: za barvo kože, dotik in gibanje
 • Varno za vse barve kože - tudi temnejše!  Odstrani skoraj vse barve dlak - tudi zelo svetlo blond, celo sive in rdeče.


 • Sistem za samodejno prilagajanje energije: vrhunska varnost za temnejše tone kože.
 • Ergonomsko oblikovan ročaj za boljši oprijem
 • Primeren za celotno telo in obraz
 • Zagotavlja 350.000 svetlobnih impulzov
 • S petimi energetskimi nivoji
 • Nastavljiva hitrost
 • Lahko se uporablja po sončenju (raven energije 1)
 • Območje obdelave: 3 cm2
 • Ni potrebnih kartuš za ponovno polnjenje
 • Brezplačna aplikacija Silk'n za načrtovanje tretmajev

HPL™ TEHNOLOGIJA

PATENTIRANA IN KLINIČNO ODOBRENA

Milijoni ljudi po vsem svetu uporabljajo tehnologijo HPL ™ (Home Pulsed Light) za trajno odstranitev dlak. Tehnologija HPL™ je testirana. Vodilni dermatologi so označili tehnologijo HPL™ tehnologijo,  kot varen, enostaven in učinkovit način odstranjevanja dlak, ki se lahko uporablja v udobju vašega doma. Priporočajo jo zdravniki. HPL™ je klinično preizkušena in patentirana ter odobrena s strani FDA (Uprava za prehrano in zdravila) v Združenih državah Amerike.

Hitro odstrani dlake
Zahvaljujoč patentirani tehnologiji Touch & Glide

Odstranjevanje dlak z britvico, epilatorjem ali voskom lahko traja veliko časa, še posebej, če želite odstraniti dlake iz več področij. To ni težava, s katero se boste srečali s Silk'n Motion. Zaradi patentirane tehnologije Touch & Glide, lahko dlake izredno hitro odstranimo. Funkcija gibanja (Motion) ima le en gumb za vklop in izklop aparata ter za nastavitev energije. To pomeni, da ne ne bo treba več pritiskati na impulzni gumb, da bi sprožili svetlobni impulz.

Preprosto postavite aparat na kožo in Silk'n Motion bo samodejno sprožil impulz. Za manjšo površino se lahko odločite za počasnejšo uporabo, tako da aparat pomikate od mesta do mesta. Druga možnost je, da za aparatom samo drsite po koži - na večjih področjih, kot so roke, noge, hrbet... in stretmajem boste končali res izredno hitro.

Kakorkoli ga uporabljate, Silk'n Motion zagotavlja, res enostavno uporabo zaradi tehnologije Touch & Glide.

Ker pa je pri Silk'nu varnost na prvem mestu, Motion s svojimi 3 senzorji za barvo kože, dotik in gibanje, zagotavlja popolno varnost uporabnika. Aparat prebere vaš ton kože (senzor barve kože), da ugotovi, ali je primeren za tretma z izbranim nivojem energije.

Dotaknite se vaše kože z aparatom (senzor za dotik) in Motion bo samodejno sprožil pulz. Ko prenehate s premikanjem aparata po koži, aparat samodejno preneha delovati (senzor gibanja).Novo: sistem za samodejno prilagoditev energije za vrhunsko varnost

NOV SISTEM ZA AVTOMATIČNO PRILAGAJANJE ENERGIJE

ZA NAJVIŠJO VARNOST.

Silk'n Motion lahko popolnoma varno uporabljajo tudi osebe s temnejšim tonom kože.

Popolnoma nov sistem za samodejno prilagajanje energije, v kombinaciji s pametnim senzorjem za barvo kože, zagotavlja, da se lahko raven energije aparata samodejno spusti na raven energije 2 - raven, varno za vse tone kože - če je ton kože pretemen.

To zagotavlja vrhunsko varnost, saj vam nikoli ni treba skrbeti glede ravni energije, če je vaš kožni ton pretemen.

Poleg tega ima Silk'n Motion tudi varnostni mehanizem za zaščito vaših oči. Svetlobni impulz se sprošča le, ko je aparat v stiku s kožo, in ne, ko je v zraku.

Silk'n Motion ima kompaktno obliko. Ergonomsko oblikovan ročaj, ki zagotavlja boljši oprijem. Tako odstranite dlake še lažje, saj lahko enostavno dosežete vsa mesta, kjer se želite znebiti dlak. Območje obdelave je 3 cm².

Silk'n Motion ne potrebuje predhodnega polnjenja. Preprosto vstavite kabel v vtičnico in takoj začnite z odstranjevanjem dlačic.

PRIMEREN ZA UPORABO PO SONČENJU

Poleg uporabe na svetlih in temnih tonh kože, se Silk'n Motion lahko uporablja tudi na sončenju. Vendar je to dovoljeno samo na najnižji ravni energije (1). Če ste pravkar vrnili s počitnic, s svojo zagorelo poltjo, lahko nadaljujete s tretmaji odstranjevanja dlak.

BREZPLAČNO SILK'N APLIKACIJO ZA SVOJ TELEFON PRENESI TUKAJ:

SILK'N MOTION - OGLEJ SI VIDEO

HPL™
HPL™
HPL™

Podobni izdelki