HPL odstranjevalnik dlačic Silk'n Jewel

1245

Nov

22

Silk'n Jewel - HPL sistem za trajno odstranjevanje dlačic in preprečevanje ponovne rasti dlak po obrazu in vsem telesu.

Več o izdelku preberite spodaj v opisu.

GARANCIJA 2 LETI!

Save

Save

Več podatkov

Tega izdelka trenutno ni na zalogi.

97,49 €

-25%

129,99 €

Več podatkov

Silk'n Jewel ima 100.000 svetlobnih impulzov. Učinkovita in znanstveno dokazana rešitev s patentirano tehnologijo HPL™, ki trajno odstranjuje in  preprečuje ponovno rast dlak po obrazu in telesu. Nežni svetlobni impulzi ohranjajo svileno gladko kožo.

Prilagojen je za varno in udobno domačo uporabo. Je hiter, nežen do kože in zagotavlja trajno zmanjšanje dlak.

NovaTouch&Glide tehnologija omogoča, da se pulzi sprožajo samodejno, takoj, ko aparat postavite na kožo.

Lahko ga uporabljate na dva načina: tako, da ga prestavljate po mestih, kjer se želite znebiti dlak, ali pa z njim samo drsite po koži. Pulzna uporaba je primerna kadar želite aparat uporabiti samo na določenih mestih. Drsenje pa je uporabno kadar odstranjujete dlake na večjih površinah (noge, roke, hrbet...), takrat z aparatom enostavno samo drsite po koži, impulzi pa se samodejno sprožijo vsako 1,5 do 3,5 sekunde. (odvisno od izbrane jakosti)

Primeren je za različne vrste dlak in kože.

Uporaba za: noge, roke, pazduhe, trebuh, hrbet, bikini predel in obraz.

Pri Silk’n-u je varnost na prvem mestu.

HPL™ tehnologija v Silk’n Jewel - Vrhunska varnost pri nizkih ravneh energije. Tehnologija Home PulsedLight™ lahko doseže dolgoročne rezultate pri odstranjevanju dlačic z le delcem ravni energije, ki se uporablja pri ostalih napravah za odstranjevanje dlačic s pomočjo svetlobe. Nizka raven energije, ki jo uporablja Silk’nGlide™, zmanjšuje možnost povzročitve škodljivih posledic ali zapletov in prispeva k vaši splošni varnosti.

Silk’n Jewel varuje vašo kožo

Samodejno zaznava barvo kože. 5 ravni energije. Varna uporaba tudi po sončenju (1.raven energije).

Odstranjevanje dlačic s pomočjo svetlobe ni primerno za naravno temnejše tipe kože ali za ogorelo kožo. (razen s 1. ravnijo energije) Naprava Silk’nGlide™ je opremljena s SENZORJEM BARVE KOŽE, ki je zasnovan tako, da meri barvo polti na površini, ki jo tretirate, in omogoča uporabo le na primerni polti. Ta edinstvena varnostna funkcija vam ne bo dopustila tretiranja, kjer je vaša polt pretemna ali preveč osončena.

NEGOVALNA POVRŠINA v velikosti 3 cm², skozi katero potujejo svetlobni impulzi, je pomaknjena v notranjost naprave. To omogoča napravi jEWEL™, da ščiti vašo kožo, saj ni neposrednega stika med negovalno površino in kožo.

Priporočen je s strani zdravnikov in dermatologov, odobren s strani FDA. Klinično prizkušen.
Save

Save

Podobni izdelki